![logo-gotuj-po-hiszpansku-kuchnia-hiszpanska-fundacja-proaktywni Gotuj po hiszpański II - logo projektu](https://i0.wp.com/fundacjaproaktywni.pl/wp-content/uploads/2018/07/logo-gotuj-po-hiszpansku-kuchnia-hiszpanska-fundacja-proaktywni.png?resize=800%2C282&ssl=1)
![proaktywni-na-plus-400 Proaktywni na Plus - logo projektu](https://i0.wp.com/fundacjaproaktywni.pl/wp-content/uploads/2018/08/proaktywni-na-plus-400.png?resize=400%2C131&ssl=1)
![Wyjdź na plus – logo Wyjdź na Plus - logo projektu](https://i0.wp.com/fundacjaproaktywni.pl/wp-content/uploads/2016/03/wyjdz-na-PLUS.2.jpg?resize=800%2C306&ssl=1)
![P JAK PRACUJ](https://i0.wp.com/fundacjaproaktywni.pl/wp-content/uploads/2018/12/P-JAK-PRACUJ-JPG_700x450.jpg?resize=700%2C450&ssl=1)
[fusion_code]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[/fusion_code]
1. Znajdź projekt
Realizujemy różnorodne projekty związane z edukacją i podnoszeniem kompetencji zawodowych.
Aktualnie realizujemy projekty skierowane do różnych grup docelowych zależnych od kilku kryteriów, takich jak obszar zamieszkania, sytuacja materialna i społeczna, oraz wiek.
Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce PROJEKTY
2. Zgłos się
Wypełnij formularz rekrutacyjny do projektu, którym jesteś zainteresowany.
Jeśli wybrałeś już projekt, którym jesteś zainteresowany, zapoznaj się z informacjami zawartymi w dziale rekrutacja danego projektu. Znajdują się tam wszelkie informacje dotyczące wymogów oraz harmonogram naborów i szczegółowy regulamin rekrutacji.
Nie zapomnij o wypełnieniu i złożeniu (przez stronę www lub tradycyjnie, w wersji papierowej) formularza rekrutacyjnego.
3. Rozmowa rekrutacyjna
Przyjdź na rozmowę rekrutacyjną i porozmawiaj z naszymi pracownikami.
Jeżeli spełniasz wymogi formalne i wypełniłeś już formularz rekrutacyjny, zostaniesz zaproszony(a) na rozmowę rekrutacyjną. Podczas rozmowy odpowiemy na wszystkie Twoje pytania, a także dopełnimy wszystkich formalności związanych ze zgłoszeniem uczestnictwa w wybranym projekcie.
4. Udział w projekcie
Podpisz umowę i ciesz się z możliwości, jakie otwiera przed tobą udział w jednym z naszych projektów.
Po zakończeniu naboru do wybranego projektu zostaniesz poinformowany o jego wynikach. Jeżeli znalazłeś się w odpowiednim miejscu na liście rankingowej możesz podpisać umowę i rozpocząć udział w wybranym przez siebie projekcie.
OPINIE UCZESTNIKÓW PROEJKTÓW
![](https://i0.wp.com/fundacjaproaktywni.pl/wp-content/uploads/2018/08/Kasia-IMG_5928-275x275.jpg?resize=275%2C275&ssl=1)
“Warto skorzystać z projektu
Gotuj po hiszpańsku
ponieważ zdobywa się dużo doświadczenia zawodowego, rozkwita się w swojej pasji,
którą jest gotowanie, poznaje się dużo dobrych ludzi
i otwiera się nowe ścieżki życia.”
![Dawid](https://i0.wp.com/fundacjaproaktywni.pl/wp-content/uploads/2018/08/Dawid.jpg?resize=275%2C275&ssl=1)
“Kilka dni po zakończeniu Warsztatów otrzymałem informację, że Biuro Wystaw Artystycznych w Tarnowie jest zainteresowane moją osobą i zapraszają mnie na rozmowę rekrutacyjną. Pani Dyrektor BWA po rozmowie rekrutacyjnej zaproponowała mi staż.”
![](https://i0.wp.com/fundacjaproaktywni.pl/wp-content/uploads/2018/08/Kinga-IMG_5969-275x275.jpg?resize=275%2C275&ssl=1)
“Jest to projekt bardzo rozwojowy, zarówno ze strony kwalifikacji zawodowych jak i rozwoju osobistego w zakresie samodzielności. Zajęcia w szkole gastronomicznej oraz w praktyki w restauracji w Hiszpanii pozwalają na szybki progres w zakresie językowym oraz kulinarnym.”