2019-06-19T15:15:44+02:00

Proaktywni na plus

Szukasz pracy dla siebie, swoich znajomych, bliskich? Oferujemy płatne staże, bezpłatne szkolenia oraz wsparcie specjalistów w znalezieniu wartościowego zatrudnienia. Projekt przeznaczony dla osób w wieku 30 lat i więcej, pozostających bez pracy, zamieszkałych na terenie miasta Tarnowa oraz powiatu tarnowskiego.

2019-05-13T14:31:38+02:00

P jak Pracuj

Celem projektu jest zwiększenie poziomu zatrudnienia wśród osób w wieku 30 lat i więcej, pozostających bez pracy ( bezrobotnych / biernych zawodowo) zamieszkujących miasto Kraków lub powiat krakowski w szczególności z obszarów rewitalizowanych.

2019-03-01T12:14:04+02:00

Gotuj po hiszpańsku II

Kurs kulinarny w zakresie kuchni śródziemnomorskiej w sprawdzonych szkołach gastronomicznych w Walencji, praktyki zawodowe w uznanych restauracjach w Hiszpanii. Intensywna nauka języka hiszpańskiego i przygotowanie kulturowe przed wyjazdem do Hiszpanii oraz w trakcie pobytu za granicą.

2019-06-19T15:19:24+02:00

Wyjdź na plus

Chcesz postawić swoje pierwsze kroki w karierze zawodowej lub wrócić na rynek pracy? Jesteś osobą w szczególnie trudnej sytuacji życiowej, zamieszkującą Tarnów lub powiat tarnowski, w wieku 18-64 lata? Zdobądź z nami nowe umiejętności z zakresu aktywnego poszukiwania pracy, podnieś swoje kwalifikacje zawodowe poprzez udział w stażach i bezpłatnych szkoleniach i zyskaj wartościowe zatrudnienie.

2018-12-06T11:30:55+02:00

Praktyczna szkoła zawodu

Celem tego międzynarodowego projektu jest zwiększenie zdolności uczniów do zatrudnienia poprzez dostosowanie kształcenia do potrzeb rynku pracy. Ma się to odbywać dzięki transferowi od partnera zagranicznego, zaadaptowaniu i wdrożeniu nowych rozwiązań przez szkoły kształcące w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych.