2023-03-10T18:28:44+01:00

Szansa

Zapraszamy do wzięcia udziału w BEZPŁATNYM intensywnym kursie języka polskiego oraz praktycznych zajęciach dotyczących życia i pracy w Polsce w ramach modelu „Wsparcie integracyjno-edukacyjne migrantów” wdrażanym w ramach grantu dofinansowanego z projektu „Szansa – nowe możliwości dla dorosłych”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

2023-02-08T12:18:33+01:00

Шанс

Запрошуємо взяти участь у БЕЗКОШТОВНОМУ інтенсивному курсі польської мови та практичних заняттях з життя та роботи в Польщі в рамках моделі «Інтеграційна та освітня підтримка мігрантів», яка реалізується в рамках гранту, співфінансованого з «Шанс – новий». можливості для дорослих», що реалізується в рамках Оперативної програми «Розвиток освіти знань» 2014-2020, співфінансованої Європейським Союзом з Європейського соціального фонду.

2023-05-16T15:08:18+02:00

We create the future together

2023-06-12T18:45:40+02:00

Metody wsparcia młodych w osiąganiu celów zawodowych

Budowanie partnerstwa międzynarodowego oraz wymiana wiedzy i doświadczeń w zakresie organizowania praktyk zawodowych i współpracy z pracodawcami, a także kształcenie umiejętności zawodowych przy uwzględnieniu potrzeb uczniów w szczególności o mniejszych szansach.

2023-06-07T10:44:14+02:00

Złap za STER!

Szukasz pracy dla siebie, swoich znajomych, bliskich? Oferujemy płatne staże, bezpłatne szkolenia oraz wsparcie specjalistów w znalezieniu wartościowego zatrudnienia. Projekt przeznaczony dla osób w wieku 30 lat i więcej, pozostających bez pracy, zamieszkałych na terenie miasta Tarnowa oraz powiatu tarnowskiego.

2023-02-14T16:01:09+01:00

Proaktywni z POWER-em!

Celem projektu jest indywidualna i kompleksowa aktywizacja zawodowo – edukacyjna os. młodych do 29 r. ż. biernych zaw., imigrantów i reemigrantów, uczących się lub pracujących na terenie miasto Krakowa, powiatu krakowskiego, wielickiego, proszowickiego, olkuskiego, miechowskiego, myślenickiego poprzez zwiększenie kompetencji i doświadczeń zawodowych.