Aktualnie realizowane projekty2018-08-29T16:44:30+00:00
2018-12-13T14:17:25+00:00

Proaktywni na plus

Szukasz pracy dla siebie, swoich znajomych, bliskich? Oferujemy płatne staże, bezpłatne szkolenia oraz wsparcie specjalistów w znalezieniu wartościowego zatrudnienia. Projekt przeznaczony dla osób w wieku 30 lat i więcej, pozostających bez pracy, zamieszkałych na terenie miasta Tarnowa oraz powiatu tarnowskiego.

2018-12-06T11:30:07+00:00

P jak Pracuj

Celem projektu jest zwiększenie poziomu zatrudnienia wśród osób w wieku 30 lat i więcej, pozostających bez pracy ( bezrobotnych / biernych zawodowo) zamieszkujących miasto Kraków lub powiat krakowski w szczególności z obszarów rewitalizowanych.

2018-12-06T16:42:13+00:00

Gotuj po hiszpańsku II

Kurs kulinarny w zakresie kuchni śródziemnomorskiej w sprawdzonych szkołach gastronomicznych w Walencji, praktyki zawodowe w uznanych restauracjach w Hiszpanii. Intensywna nauka języka hiszpańskiego i przygotowanie kulturowe przed wyjazdem do Hiszpanii oraz w trakcie pobytu za granicą.

2018-12-11T11:02:15+00:00

Wyjdź na plus

Chcesz postawić swoje pierwsze kroki w karierze zawodowej lub wrócić na rynek pracy? Jesteś osobą w szczególnie trudnej sytuacji życiowej, zamieszkującą Tarnów lub powiat tarnowski, w wieku 18-64 lata? Zdobądź z nami nowe umiejętności z zakresu aktywnego poszukiwania pracy, podnieś swoje kwalifikacje zawodowe poprzez udział w stażach i bezpłatnych szkoleniach i zyskaj wartościowe zatrudnienie.

2018-12-06T11:30:55+00:00

Praktyczna szkoła zawodu

Celem tego międzynarodowego projektu jest zwiększenie zdolności uczniów do zatrudnienia poprzez dostosowanie kształcenia do potrzeb rynku pracy. Ma się to odbywać dzięki transferowi od partnera zagranicznego, zaadaptowaniu i wdrożeniu nowych rozwiązań przez szkoły kształcące w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych.