Aż trudno w to uwierzyć, ale jesteśmy prawie na półmetku pobytu w Hiszpanii Uczestników XI edycji projektu pn. „Gotuj po hiszpańsku II” . Pod okiem szefów kuchni zdobywają cenne doświadczenie, którym będą mogli pochwalić się po powrocie do Polski. Tym bardziej, że sztuka kulinarna wraca do łask, a wraz z nią rośnie ranga zawodu. Rośnie też świadomość wśród ludzi, jak ważne jest zdrowe odżywianie oraz niepowtarzalny smak.
Półmetek pobytu w Walencji Uczestników XI edycji projektu pn. Gotuj po hiszpański II
Kinga Lipowska2021-08-17T11:25:19+02:0004-08-2021|Kategorie: Aktualności, Gotuj po hiszpańsku|Tagi: #gotujpohiszpansku #praktykiwhiszpani #jezykhiszpanski #pracadlakucharzy #kuchniasrodziemnomorska #atrakcyjnepraktyki #wyjazddlaambitnych #pracawkrakowie #praktykidlamlodych|